Мото парти този уикенд в Русе

5

Lowlanders MC Rousse организира първото си мото парти този уикенд (18-20 август).

То ще се състои в клубната им къща и е озаглавено Born to Ride, информираха от bmm.bike.

MC клубове от 5 държави ще посетят първото издание на Born to Ride. Чаптърът в Русе ще посрещне Lowlanders-и от Сърбия, Македония и “кораба-майка” от Италия, както и гости от съседна Гърция. От Румъния пък ще дойдат представители на Chopper Academy MC – най-големият клуб там.

В петък домакините ще посрещат своите гости, а същинският купон ще е в събота (19 август). Тогава ще свирят Motorace (tribute на Motorhead), Steelers (tribute на Bon Jovi) и Jenny Jo – най-малката рокаджийка в България.

Замисълът на партито e да направим нещо различно от мото събор – искаме хората да дойдат, да слушат музика, да се забавляват, да пият каквото им харесва и да си тръгнат, когато си поискат“, ни казаха организаторите от Lowlanders MC Rousse.

Освен международни гости, хубава музика, богат избор от напитки и вкусна скара, партито предлага възможност на желаещите да си направят татуировка при Svetlyo – един от най-добрите татуисти в крайдунавския град.

В района на клубната къща са осигурени места за къмпингуване, тоалетни и душове, а за моторите има специално обособено място под постоянно наблюдение. И, за разлика от мото съборите, входът е свободен  .

Всички са добре дошли, стига да са в добро настроение и да имат желание да се забавляват!

Адресът на клубната къща на Lowlanders MC Rousse е с. Николово, ул. Ропотамо 5. За въпроси и резервации можете да звъните на +359 877 844 009; +359 888 617 110 и +4 0726170326.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари