Горещо латино парти на площад "Свобода" в Русе

6
Днес е последният ден от Туристическото изложение „Уикенд туризъм“ и Фестивала на туристическите забавления
Днес е последният ден от Туристическото изложение „Уикенд туризъм“ и Фестивала на туристическите забавления

Днес е последният ден от тридневната програма на Туристическото изложение „Уикенд туризъм“ и Фестивала на туристическите забавления и анимации, на които Русе е домакин.

От 10 ч. на площадСвобода“ са отворени разнообразни ателиета, в които децата ще се занимават с плетене на гривни и низане на мъниста, пясъчни рисунки, изработване на маски, работилница за отпечатъци, които се превръщат в рисунки на животни, ебру работилница, за апликации, за меки играчки, мозайка и др.

В същия час започна и кулинарното състезание „Като шеф готвачите“, което ще може да се наблюдава на живо от зрителите на мониторите пред ресторант „Кралска закуска“. Уменията на младите любители кулинари ще бъдат оценявани от жури от най-добрите топ готвачи на България. Събитието е организирано от Професионалната гимназия по туризъм „Иван П. Павлов“, Клуба на професионалните готвачи в Русе и Община Русе. Специален гост в журито е Шеф Ради Стамболов с участието на шеф Ивайло Димитров и с подкрепата на Съюза на хотелиерите и ресторантьорите Русе.

Гвоздеят на вечерта е гостуването на Amazonia Dance Project, които ще пресъздадат горещо латино парти на голямата сцена на пл. „Свобода“. При лошо време празникът ще се пренесе на голямата сцена на Доходното здание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Жена се кара на мъжа си:
- Спри да пиеш и да лазиш, че детето гледа от тебе и трета година не може да проходи.

Харесай Дунавмост във Фейсбук