Мото панталони с въздушна възглавница

0
Мото панталоните с въздушна възглавница
Мото панталоните с въздушна възглавница Видео: CX Air Dynamics

Мотоциклетните панталони намалят вероятността от нараняване в случай на падане

Компаниите СХ Air Dynamics и Мо'Cycle показаха своите мотоциклетни панталони с интегриран еърбег.
Тези иновации могат да ви изглеждат смешни, но определено повишават безопасността на мотоциклетиста при инцидент. Въздушните възглавници, вградени в екипировката на мотоциклетиста, могат незабавно да се надуят, за да намалят вероятността от нараняване в случай на падане, пише Факти.бг.

Активират се с помощта на кабели, свързващи панталона с мотоциклета. Първата компания, която произвежда такива панталони, е СХ Air Dynamics. Техният продукт СХ Easyriders е водоустойчив комплект панталони, които могат да се носят върху обикновени панталони.

СХ Easyriders имат гъвкава, абсорбираща удара пластина Poron XRD, поставена върху коленете и бедрата. Въздушните възглавници са интегрирани в областта от бедрата до подбедрицата. Панталонът СХ Easyriders струва $641. Интересното е, че въздушните възглавници могат да се разгънат многократно поради различния механизъм за надуване.

Компанията Мо'Cycle предлага "по-стилен" вариант на мотоциклетни панталони под формата на дънки. Те също имат вградени въздушни възглавници, които стигат само до коленете, но имат джобове за наколенки отдолу. Този продукт се планира да бъде пуснат в производство още през март. Те ще се предлагат на цена от $445 за чифт.465F677E-A5A0-194D-FDDD-9ECA64102F2A.jpg (640×380)

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари