Монтират осветлението за Градския стадион в Русе

1
Вече са поръчани и изработени осветителните тела и стълбовете за осветление за Градския стадион в Русе
Вече са поръчани и изработени осветителните тела и стълбовете за осветление за Градския стадион в Русе

Вече са поръчани и изработени осветителните тела и стълбовете за осветление за Градския стадион в Русе, съобщи шефът на общинските „Спортни имоти“ Веселин Богданов.

Всеки момент ще започне и набиването на пилотите за високите метални тела, на които ще бъдат поставени лампите.

Засега ремонтът на стадиона се забавя и това тревожи феновете на футбола от Русе, които се надяват напролет „Дунав“ да посреща на своето игрище съперниците си от Първа лига, вместо, както цялата есен, да играе мачовете си на чужд терен. На 8 ноември техническият ръководител на ремонта от фирмата-изпълнител „Тарктур“ Илия Младенов гарантира, че Градският стадион в Русе ще бъде довършен в срок.

Известно забавяне се е получило заради факта, че е имало грешка в проекта за издълбаване на един от изкопите, където ще се лее бетона за фундаментите на стълбовете на електрическото осветление. Това е наложило и изработката на нов проект, който вече е одобрен и работите да продължат. Промяната наложи разширяването на единия от изкопаните ровове. В края на тази седмица в Русе се очаква и спортният министър Красен Кралев, който също ще вземе отношение по проблема. В Община Русе също са обезпокоени от темповете на работа и са направили съответните забележки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари