Момиче с ампутиран крак повече няма да "СТЪПИ" в увеселителен парк

0
Вместо да извикат линейка незабавно, минувачите снимали с телефоните си
Вместо да извикат линейка незабавно, минувачите снимали с телефоните си

Злополучно приключи среща на британски тийнейджъри, които били влюбени от едва 2 месеца. Те за пръв път се престрашили да отидат някъде заедно извън града.

Избрали увеселителния парк Алтън Тауърс на 80 км от родното си градче. Всичко било прекрасно до момента, в който не се качили на екстремно влакче. Човешка грешка и почти смъртоносен непрофесионализъм - това е причината за ужасния инцидент, който последвал. Едно от купетата на влакчето било оставено празно, точно на пътя на прииждащата с адска скорост платформа.

Точно на една от тях стояли влюбените Джо и Лия. При сблъсъка не усетили нищо. Джо разказва, че първо погледнал ръцете си, които били премазани. Тогава с ужас видял, че любимата му също е оплискана в кръв. При сблъсъка с празното купе, краката на Лия и Джо били заклещени. Едва няколко минути по-късно осъзнали, че трамвите им са сериозни. Болките били нетърпими.

Вместо да извикат линейка незабавно, минувачите снимали с телефоните си. Това разказва Джо, който работи като барман в родния си град. "Не можех да повярвам на очите си! Едно момиче просто стоеше долу и ме снимаше с телефона си.

Изкрещях й да повика линейка и да престане да ме снима", спомня си с горчивина момчето. През това време приятелката му агонизирала. "Повтарях й, че всичко ще е наред, а тя ме попита дали ще я обичам, ако е осакатена за цял живот. Отговорих й, разбира се, че няма да спра да те обичам!". 

Цели 4 часа трябвали на спасители и пожарникари, за да се качат до мястото на инцидента и да освободят пострадалите. Джо е с премазани пръсти на ръцете, травма на крака. Предстоят му дълги месеци физиотерапия. Приятелката му Лия е с ампутиран до глезена крак. Момчето казва, че инцидентът ги е сближил още повече. Двамата никога няма да забравят кошмарния ден в Алтън тауърс.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари