Момчетата и момичетата на „Дунав“ спечелиха титлите на турнира за „Купата на кмета“

1

Купите и медалите за призьорите бяха връчени от заместник - кмета Димитър Недев

Два баскетболни турнира за момичета и момчета до 12 години се състояха през уикенда в зала „Дунав“. Те се организират от СБК „Дунав-Русе-2016“ и са с подкрепата на Община Русе.

В надпреварата за „Купата на кмета“ през съботния ден се състезаваха момчетата на „Черно море Тича“, „Спартак“ - Плевен и „Дунав-Русе-2016“, като на финала младите спортисти на русенския клуб надделяха над съперниците си от Варна с резултат 73:52. И двата отбора получиха медали и бяха наградени с купи от заместник – кмета Златомира Стефанова.

В неделния ден на финала се срещнаха отборите на „Тунджа“ - Ямбол и „Дунав-Русе-2016“, като след оспорвана битка момичетата от русенския клуб зарадваха привържениците си и треньорите си Магдалена Атанасова-Миланова и Руслан Русев. Купите и медалите за призьорите бяха връчени от заместник - кмета Димитър Недев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари