Моля, потисни първото си желание да ме убиеш!

6
Нека ти разкажа моята история, тогава волята ти ще бъде изпълнена, защото ти си стопанинът на къщата
Нека ти разкажа моята история, тогава волята ти ще бъде изпълнена, защото ти си стопанинът на къщата

Нека ти разкажа моята история, тогава волята ти ще бъде изпълнена, защото ти си стопанинът на къщата

Наричат ​​ме „Домашна стоножка“ (Scutigera Coleoptrata). Харесвам сенчести, тъмни и влажни места. Мислиш ли, че дойдох да те нараня? Не, няма да те нараня.

Не съм преносител на болести, не унищожавам мебели, храна или други важни за теб неща.

В къщата ти съм, за да те спася от всякакви буболечки. Ако имаш смелостта да ме приемеш в къщата си, гарантирам, че комари, мухи, паяци, въшки, термити, дървеници и други буболечки вече няма да те притесняват.

Аз съм дезинфекционният агент.

Дори стършелите не могат да ми устоят. Ловувам нощем, за да не ме срещаш. Ако случайно ме видиш, остави ме и ще ти се отплатя. Но ако все още не можеш да свикнеш с присъствието ми, ако те втриса само като ме гледаш, сложи ме в буркан и ме пусни в градината. Не съм виновна, че не ме виждаш красива. Знаеш също, че красотата е субективно понятие.

Жалко, че приемаш това само на теория...

Но коя съм аз, за ​​да те съдя?

Аз съм просто членестоного - малко и безсмислено същество, в Твоя голям свят...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    до 12345
    Не се натъжавай, ти не си виновен, че си олигофрен. Майка ти е била и тя невежа и просто е предала това което има и на теб. Смисъл, какво си виновен, че си се родил прост на тоя свят, на нивото си на една невежа маймуна, но властите нямат власт да те затворят в колибата ти маугли.
  • 2
    4
    гражданин
    Изключително сме невежи по отношение на природата и биологията! Препоръчвам https://www.youtube.com/watch?v=iyVBEj_59Dw&t=1301s
  • 7
    3
    да
    Изглежда ужасяващо, и аз съм го убивал, но вече няма да го барам
  • 16
    2
    12345
    Евала !!! Досега трепах това насекомо от чиста простотия и лошия му външен вид. От днес нататък ще му отдавам нужния респект. Не че имам въшки или хлебарки, но щом е така представено, ще бъде уважавано. Един глупак по-малко след тази статия. Благодаря !
  • 15
    1
    КРИПТОБИОЛОГ
    Много добре написано ! Поздравления за автора !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари