Мол Русе отвори врати!

2
Търговският център ще работи със стандартно работно време от 10:00 до 20:30 часа всеки ден
Търговският център ще работи със стандартно работно време от 10:00 до 20:30 часа всеки ден

Днес отново отварят врати молове, фитнеси, танцови и музикални школи и кината, които бяха затворени два месеца.

Те обаче ще работят само при използване на 30% от капацитета на помещенията си и при спазване на физическа дистанция. Такова е разпореждането в заповедта на здравния министър проф. Костадин Ангелов от 26 януари.

Считано от 01 февруари 2021 г., Мол Русе ще работи със стандартно работно време от 10:00 до 20:30 часа всеки ден

Mall Rousse обяви, че ще работи със стандартно работно време от 10:00 часа до 20:30 часа всеки ден. „Зелен коридор“ ще има за русенци над 65-годишна възраст, които посещават хранителните магазини – в часовете от 8.30 до 10.30 часа.

Mall Rousse ще функционира при повишена грижа за здравето на пребиваващите в търговския център, при спазване на всички задължителни противоепидемични мерки, съобщават от управата на търговския център. На територията му ще бъдат допускани само хора без видими симптоми на респираторно заболяване и след дезинфекция на ръцете при влизане, като охраната и служителите в Mall Rousse ще следят за недопускане на струпването на хора и спазването на социална дистанция.

Ще бъде създадена подходяща организация за безопасното придвижване на посетителите в Mall Rousse. Движението в търговския център ще бъде организирано еднопосочно. Гражданите трябва да използват обозначените "Вход" и "Изход" за влизане и излизане. В Mall Rousse ще се извършва регулярна засилена дезинфекция.

Посетителите задължително трябва да имат поставена защитна маска за лице за еднократна или многократна употреба, през цялото време докато се намират на територията на търговския център. Необходимо е да спазват физическа дистанция, от най-малко 1,5 м. разстояние между отделните хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари