Николай Денков: Имаме съществен напредък в преговорите с ГЕРБ-СДС

1
Президентът Румен Радев започна консултациите за съставяне на кабинет
Президентът Румен Радев започна консултациите за съставяне на кабинет Снимка: Facebook

Президентът Румен Радев започна консултациите за съставяне на кабинет

Президентът Румен Радев започна консултациите за съставяне на кабинет с парламентарно представените партии. Втори на "Дондуков" 2 в понеделник се явиха представители на „Продължаваме Промяната-Демократична България”.

През последните 9 месеца основно вие носехте отговорност за промяната в страната, като се споразумяхте с вашите партньори. Осигурихте си твърдата подкрепа на ДПС за промените в Конституцията. Като се върнем назад вие успяхте да сформирате управление с вашия мандат. Виждаме, че сложното отношение с вашите партньори остават", се обърна държавният глава към ПП-ДБ.

От своя страна премиерът в оставка бе категоричен, че усилията са си стрували. „Действително преди 9 месеца поехме отговорност, осъзнавайки риска, че това ще нанесе политически щети. Сега са приети 2 бюджета, имаме развиване на инвестиционните проекти и отпушване на основни проблеми, свързани с енергийния преход”, поясни той, цитиран от NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари