Модерен рибен магазин отвори врати на Покрития пазар в Русе

1

Шефът на „Общински пазари” Кунчо Кунчев уважи старта на обновен рибен магазин в Русе. Той се намира на Покрития пазар и отваря врати след голям ремонт. Обектът изпълнява изискванията на Агенцията по храните и целта на вложените средства е клиентите тук да избират в по-приятна обстановка, да бъдат обслужвани по-добре, по-чисто, а рибата и рибните продукти да бъдат съхранявани и предлагани по начин, който гарантира тяхната свежест. Това коментира пред „Здраве да е” Кунчо Кунчев.

От съществуващия преди няколко месеца магазин за риба е останало същото само мястото. Направени са нов втори подход от към улицата, места за съхранение, транжиране и чистене на риба, тук има нова специална, доста скъпа настилка, горещо препоръчвана от хигиенна гледна точка в такива обекти. Хладилните съоръжения и масите за предлагане на транжирана риба са нови и от специален материал, огромните аквариуми дават възможност за по-богат избор на жива риба, помислено е за абсолютно всичко, така че клиента да направи своя избор.

Рибата в магазина е с доказан произход.

Наемателят от години разполага с огромни язовирни площи, така до клиентите на магазина пристига жива риба, с доказан произход и качества. Това, което не се среща като видове в нашата страна и морска риба от Средиземно море, се осигурява чрез директен внос от Гърция, което гарантира добри цени и гаранция за произхода.

„Общински пазари“ приветства такива инициативи и всеки предприемчив русенец, които се опитва да даде на хората нещо ново, различно и полезно ще намери в наше лице подкрепа. Именно на такива предприемчиви русенци, ще разчитаме да съживят нашия град и региона, да предложат нещо ново и полезно на хората, заяви още Кунчо Кунчев.

Източник: Здраве да е
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари