Младоженци се венчаха в тоалетна на бензиностанция

0
Според двойката тържеството е минало безпроблемно, а гостите са останали доволни
Според двойката тържеството е минало безпроблемно, а гостите са останали доволни

Според двойката тържеството е минало безпроблемно, а гостите са останали доволни

В САЩ младоженци от Охайо вдигнаха сватбата си на необичайно място. Младежите започнаха новия си живот в тоалетна на бензиностанция.

След няколко години връзка Логен Абни и Тиана Ейлсток от Кентъки решили да се оженят. Младоженците, които живеят в района на Синсинати, размениха клетви в тоалетната на Нор Shops във Верона, пише UPI.

Вместо банкет в ресторант обаче двойката решила да отпразнува празника на местна бензиностанция, където поканила гости. Управителят и служителите на бензиностанцията ентусиазирано подкрепили идеята на булката и младоженеца, оказвайки съдействие при организирането на празника. Те украсили стените на залата с балони и поздравителни надписи, пише Glasnews.bg.

Освен това на тавана беше окачена диско топка за младоженците и се проведе празнична дискотека. Според двойката тържеството е минало безпроблемно, а гостите са останали доволни от необичайната сватба.

"Тиана, от първия танц с теб в тази тоалетна до самия край, кълна се, че ще галопирам през живота с теб. Чрез фънк ритми и мелодии ще усетим ритъма на живота", казал Абни в обета си.

В края на церемонията двойката натиснала червения бутон, за да изтанцува първия си танц.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари