Младоженец тръгна на меден месец само с портрета на булката си

0

Индийският младоженец Файзан Пател тръгна на сватбено пътешествие с цветно ксерокопие на булката си, тъй като тя си изгубила задграничния паспорт и не могла да го последва в медения месец, пише в."Дейли мирър", цитиран от БТА.

Новобрачният индиец пусна в социалните мрежи снимка как пътува със самолет, а в празното място до него стои копието на лицето на съпругата му Сана.

Те трябвало да изкарат медения си месец в Гърция и Италия, но до пътешествието бил допуснат само Файзан, защото Сана се оказала без необходимите документи. Тогава по спешност външният министър на Индия Сушма Самарадж, която била запозната с историята, се разпоредила за бързото издаване на дубликат. Но и това не помогнало, защото чакането за виза за Италия се оказало фатално.

Господин Пател пожелал да изтегли предплатените суми за романтичните дестинации, след като Сана си изгубила паспорта. Но фирмите му отказали, така че Файзан решил все пак да не отмени медения си месец, като за целта решил да бъде придружен от ксерокопието на булката. Планирането на сватбеното пътешествие било нейно дело и той все пак решил да го осъществи. 

Семейство Пател не са първите, които биват спънати от бюрократичните изисквания на Индия и дългото чакане за визи. Преди месец пакистанката Хума Мобин стана известна в интернет със трагикомичните снимки от собствения й меден месец. Подобна ситуация я принудило да замине за Гърция без съпругът си. Тя обаче се преструваше, че прегръща любимия.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари