Булка се отказа от младоженеца заради гръмотевица

0
Тя решила, че гръмотевиците са лоша поличба и избраникът й е погрешния човек /Снимката е илюстративна/
Тя решила, че гръмотевиците са лоша поличба и избраникът й е погрешния човек /Снимката е илюстративна/

Всяка сватба е съпроводена от обичайните вълнения, много често дори и от колебания.

Дали това е правилната дата, дали това е правилният човек, как ли ще се промени животът, сега ли е точният момент...

Дори и несъзнателно, много младоженци си задават подобни въпроси, но в повечето случаи те бързо намират отговор и в крайна сметка всичко протича нормално. В други случаи пък булката не се успокоява до последната минута и е готова да вземе какви ли не странни решения. Например една невеста от Индия решава да отмени сватбата си на самия ден заради гръмотевична буря. Действието се развива в щата Бихар.

Булката била умислена през целия ден и й се струвало, че избраникът й се държи някак странно. Все пак, двамата стигат до олтара и изричат обетите си, когато силен гръм прорязва небето, а шумът успява да изплаши младата дама до смърт. В този момент булката решава да сложи край на церемонията, което води до бурни реакции сред гостите, дори се стигнало до физическа саморазправа и жесток скандал.

Роднините на младоженеца били твърдо против сватбата да бъде отменена, тъй като част от ритуалите вече били извършени. Докато близките на невестата я подкрепили. Тя решила, че гръмотевиците са лоша поличба и не е подходящо да каже „Да“ на фона на бурята отвън. В резултат на караниците има трима арестувани.

В крайна сметка сватбата не се състояла, а младоженецът е сключил съюз с друга жена съвсем скоро след това. Нямало как да поддържа дома си без съпруга.

Източник: Woman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари