Младежи се срещат с експерти от различни професии в Русе

0
Инициативата се нарича „А сега накъде?“ и ще се състои в зала „Европа“ в Доходното здание
Инициативата се нарича „А сега накъде?“ и ще се състои в зала „Европа“ в Доходното здание Снимка: Dunavmost

Младежкият парламент в Русе организира събитие за кариерно ориентиране на млади хора тази неделя от 13 часа

Инициативата се нарича „А сега накъде?“ и ще се състои в зала „Европа“ в Доходното здание. Целта е да се срещнат професионалисти от различни области с млади хора, които все още не са решили каква професия да изберат, съобщиха от общинския пресцентър.

По време на срещата всички участници ще могат да зададат лично своите въпроси към лекторите на специално организираните тематични щандове. От Младежкия парламент споделят, че са поканили лекар, инженер, педагог, IT специалист, социални и младежки работници, юрист, психолог, актьор, журналисти и представители на бизнеса. Събитието е безплатно и се организира с подкрепата на Общински младежки дом - Русе, ОП „Русе Арт“ и Община Русе.

Всички, които искат да се включат в „А сега накъде?“, трябва да се регистрират предварително на следния интернет адрес

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Гражданин
    Отрано започнаха да си търсят аргати,защото ни с чуждестранни работници,ни с бежанци от Украйна/колкото и да им се иска/ ще се оправят.Сега глаголстват пред децата техните клишета- "трябва да се работи по много" и колко много празници има в България.В добавка - колко е хубаво да работиш без пари
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари