Младеж живее в уникален апартамент с площ 13 квадрата

1

Можете ли да живеете в малък апартамент с площ 13 кв. метра?

На пръв поглед отговорът е очевиден.

Трудно. В повечето случаи тази площ представлява една стая – в нашия случай става дума за пълноценен апартамент. Полски дизайнер успя смело да сътвори немислимото.

В жилището живее един младеж. Оформлението е в градски стил и напълно в съответствие с потребностите на млад човек – студент. Той разполага с всичко необходимо за учебния процес, а също така и за спортуване.

В този апартамент има място за работна маса, истинско легло и шкаф за съхраняване на вещи.

Дизайнерът е заложил на минималистичен стил. Може да забележите отсъствието на излишни предмети. Просто те нямат място в толкова малък дом.

За да не бъде пренаситен интериорът, собственикът на апартамента се е отказал от пердетата.

Помещението е добре зонирано: до прозореца има хамак, на който може да си отпочивате след работа и учене.

В противоположния край на стаята е леглото под тавана, което е разположено в импровизиран „втори етаж“. До него води стълба.

Пространството е максимално използвано – под спалнята има място за вещи и е обособен кухненски ъгъл. Не е препоръчително в тази къща да се готви. Кухнята е предназначена само за правенете на кафе и прости действия, като приготвяне на сандвичи.

За съхраняването на вещи отговаря един голям шкаф. Обърнете внимание, че пералнята е вградена. Също така има място за прахосмукачка – лавиците са разположени удобно.

В този дом мебелите са функционални. Масата се сгъва. Работната зона може да се превърне във всекидневна, където да се настанят двама. Сгъваемите столове заемат малко място.

Апартаментът е оформен в неутрални цветове: бели стени, светъл под, мебели от естествено дърво.

Това цветово решение е обусловено отчасти от малките размери на помещението. Неутралната гама визуално увеличава пространството и го насища със светлина.

Източник: Profit.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари