Младеж бере душа след катастрофата на пътя за Николово

0

На 9 август около 18:00 ч. на пътя Русе – Николово, в района на км. 1+800, в посока към града, е настъпил пътен инцидент с лек автомобил, съобщиха от МВР - Русе.

На място екип на Пътна полиция е установил, че в условията на ясно време и суха пътна настилка, при път с наклон, при десен завой, лек автомобил "Хонда Сивик" с русенска регистрация, управляван от 22-годишния К.Г. от гр. Русе, напуска пътното платно вляво по посока на движение и се преобръща в крайпътна нива.

В резултат на произшествието е пострадал водачът, който е откаран от екип на Спешна помощ в УМБАЛ - Русе, където е настанен в интензивното отделение в тежко състояние с фрактури и контузии и с опасност за живота.

Пътникът, 19-годишен, който е бил отпред в колата, е получил натъртване по тялото и след преглед в болницата е освободен за домашно лечение. Като най-вероятна причина за ПТП се посочва: несъобразена скорост.

Пожарникарите са оказвали съдействие след пътен инцидент по пътя гр. Русе - с. Николово. В  18:19 ч. служителите от Втора РСПБЗН – Русе са отишли да окажат техническа помощ на колегите си от Пътна полиция за обезопасяване на мястото на ПТП с лек автомобил „Хонда Сивик“, заради изтичаща газ от бутилката на автомобила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари