Млада жена почина от рак и остави две дечица - сирачета

2

27-годишна жена почина от рак и остави две малки дечица - сирачета.

Бащата им отказва да се грижи за тях и изчезва. Сега за момченцето, което е само на 6 месеца и 3-годишната му кака се грижат бабата и дядото. 

От сдружение "Да прегърнем дете" се обърнаха със зов за помощ.

"Събираме детски дрешки, млека, каши, памперси за Борислава и Атанас /братче и сестриче/ . Тяхната майка - Миглена Георгиева /27 години/, е починала от коварната болест рак на 12.09.2016г. За двете деца се грижат техните баба и дядо по майчина линия, които са пенсионери и за тях е много трудно да подсигурят сами всичко необходимо за внучетата си. Борислава е на 3г /ръст 100 см, обувки № 27/, Атанас е на 6м, 78 см. /памперсите са № 3/.

Бащата няма ангажимент към децата. При мен от дарения има памперси, мокри кърпички, адаптирано мляко и каши, които ще изпратя след почивните дни. Адрес за изпращане на даренията : с.Злати войвода, общ.Сливен, п.к.8875, ул."Христо Ботев" № 5, лице за контакти - Милена Колева. Моля, всичко се изпраща по пощата, т.к. няма кой да поеме разходите по пратките! При необходимост от подробности ще дам и телефон за връзка. Благодаря на всички, които ще се отзоват!"щ

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари