Млад баща се бори с агресивен рак на кожата

0
Денис Шивачев трябва да замине за Турция и незабавно да му бъде назначено лечение, но средствата за това не достигат
Денис Шивачев трябва да замине за Турция и незабавно да му бъде назначено лечение, но средствата за това не достигат Снимка: Личен архив

Денис Шивачев трябва да замине за Турция и незабавно да му бъде назначено лечение, но средствата за това не достигат

Млад баща им спешна нужда от помощ, за да пребори рядък и агресивен рак на кожата. Той трябва да замине на лечение в Турция, но необходимите средства за това са непосилни за семейството му.

Пиша ви с натъжало от болка бащино сърце. В момента се чувстваме съкрушени“, започва своята изповед Денис Лъчезаров Шивачев.

Всичко започна от една бенка по рождение, изведнъж беше пораснала 3-4 пъти повече. Аз много се притесних и веднага посетих дерматолог. След редица прегледи и изследвания ми беше открит злокачествен меланом и се наложи да го премахнем оперативно“, разказва мъжът.

Следва една година на периодични изследвания, на които всичко е било наред, но наскоро Денис напипва бучка на рамото си.

Помислих, че е просто мастна тъкан. Но след като започна да нараства се притесних изключително много и отново посетих лекар. След преглед с ехограф лекарите изразиха съмнение, че рака се е върнал. Направиха ми биопсия и резултатът беше метастази на меланом. Това е агресивен рак при младите хора, който се развива изключително бързо“, споделя младият баща.

Диагнозата преобръща живота му и той решава да потърси подкрепа.

Тъй като в България нещата се случват изключително тромаво, а аз нямам време за губене. Затова се обръщам към вас със зов за помощ! Моля, помогнете ми да спечеля тази битка и да продължа да се грижа за семейството си“, призовава мъжът.

Възможно най-скоро Денис Шивачев трябва да замине за Турция и незабавно да му бъде назначено лечение. Последните изследвания с „ПЕТ скенер“ показват, че мъжът има разсейки във врата и белите дробове.

Може да подкрепите Денис с дарение с карта ,PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или IBAN сметка:

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG35BUIN95611000712504

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Денис Лъчезаров Шивачев

При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.

Включете се в онлайн базара на платформата.

Средства се набират и чрез платформата Павел Андреев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    хахах
    Да се оправя младият ром.
  • 0
    1
    пацо
    Но е татуиран от това ще е
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари