Митничари задържаха близо 7000 контрабандни дрехи на Капитан Андреево

0
Всички артикули носят обозначенията на над 40 световноизвестни търговски марки​
Всички артикули носят обозначенията на над 40 световноизвестни търговски марки​ Снимка: Агенция „Митници“

Всички артикули носят обозначенията на над 40 световноизвестни търговски марки​

Близо 7000 контрабандни текстилни изделия, със знаци на известни търговски марки, задържаха митническите служители на МП Капитан Андреево.

Контрабандната стока е открита в товарен автомобил с турска регистрация, влизащ в страната от Турция на 24.04.2023 година. Пред митническите служители шофьорът е представил редовни документи за превозвана стока - мебели и текстилни изделия от Турция за Германия. Камионът е селектиран за проверка, включително с рентгенова апаратура. При последвалия физически контрол митническите служители установяват, че зад „тапа“ от декларираната стока, са укрити кашони с недекларирани 6971 тениски, чорапи, къси панталони, екипи, суитчъри, якета, шапки. Всички артикули носят обозначенията на над 40 световноизвестни търговски марки.

Контрабандната стока е задържана. На шофьора е съставен акт за административно нарушение по Закона за митниците.

От началото на годината до момента митническите служители на ГКПП Капитан Андреево са задържали над 420 000 артикула със знаци на регистрирани търговски марки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари