Митничари откриха недекларирана валута на стойност над 1 милион лева

0
Валутата е открита на ГКПП Дунав мост 2 – Видин в товарен автомобил, пътуващ от Западна Европа към Турция
Валутата е открита на ГКПП Дунав мост 2 – Видин в товарен автомобил, пътуващ от Западна Европа към Турция Снимка: Агенция Митници

Валутата е открита на ГКПП Дунав мост 2 – Видин в товарен автомобил, пътуващ от Западна Европа към Турция

Митнически служители от ТД Митница Русе откриха недекларирана валута с левова равностойност 1 011 038 лева.

На 18.12.2022 година мобилна група от митнически инспектори от сектор „Оперативен контрол Лом“ на отдел „Митническо разследване и разузнаване“ спира за проверка в района на ГКПП Дунав мост 2 – Видин товарен автомобил, пътуващ от Западна Европа към Турция.

При щателната проверка на товарното помещение на превозното средство митническите служители установяват, че под палети със смазочни масла са укрити пакети, съдържащи недекларирани 5 647 000 шведски крони и 4550 долара. Общата открита сума е с левова равностойност в размер на 1 011 038 лева.

На нарушителя е съставен акт по Валутния закон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари