Мит ли е цената от 12 лева за минерална вода на плажа?

0
Колко струва почивката на морския бряг?
Колко струва почивката на морския бряг?

Цените по морето и колко ще ни струва почивката до морския бряг са тема №1 в сезона на летните отпуски

Мит ли е цената от 12 лева за минерална вода на плажен бар, каквито постове периодично се появяват в социалните мрежи.

След повишението на цените от 10 до 30% в хотели и ресторанти през месец юли, сега от бранша по Южното Черноморие заявяват, че ново поскъпване няма да има.

В пика на сезона курортите по морето са пренаселени, по ресторантите се правят резервации, за да се запазят маси, а да намериш безплатно паркомясто е истинско чудо.

В Поморие сезонът е добър, показа репортерска проверка на БНР. Според гостите, цените са съпоставими с тези в София. На някои места обаче качеството на храните е по-лошо.

До края на сезона цените няма да се променят, каза собственикът на един от най-известните хотели в Поморие Георги Тръпков. Ако инфлацията продължи да притиска бизнеса, той е готов да затвори хотела си, но не и да прекрачи цената, търпима за потребителите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    darkaveng
    Най-доброто решение е лятото на планина, в СПА хотел, по възможност (хем е извън сезона, хем има и "водица"), а зимата - на море, пак в СПА.
  • 13
    1
    daskal
    Те могат да искат и 120 лева за бутилка вода, нали? Това си е тяхно право. Въпросът е има ли кой да им ги даде. Никой не ни е закарал там насила.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари