Мистичен ден, в който се отваря врата между земята и небето

0
Може да научите нещо, което ви е било неизвестно досега. Предсказанията, получени сега, могат значително да променят съдбата ви
Може да научите нещо, което ви е било неизвестно досега. Предсказанията, получени сега, могат значително да променят съдбата ви

От 12:56ч до 07:47ч на следващия ден Луната се движи на празен ход. Да не се предприема нищо важно. Не подписвайте договори, не правете сериозни покупки.

Занимавайте се само с обичайната си работа, без всякакво усилие или почивайте.

Луната е в знак Риби до 07:47ч на 12 октомври

В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Доверете се на интуицията си. Луната изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Отдайте времето си на семейни ангажименти.

Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва употребата на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Може да се използват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации, но да се избягва екстрасензорното лечение.

13 лунен ден от 17:51ч на 10 октомври до 18:16ч на 11 октомври

В този мистичен ден се отваря врата между земята и небето. Може да научите нещо, което ви е било неизвестно досега. Предсказанията, получени сега, могат значително да променят съдбата ви.

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Работният ден трябва да бъде насочен към подобряване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Много добро време за работа и обучение в група. Всичко свързано с обучението ще постави солидна основа за бъдещето ви. Неблагоприятно време за нови начинания. Работният ден трябва да бъде насочен към подобряване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Днес могат да се повторят някои стари ситуации от миналото ви. Ако във вашето обкръжение има хора и след общуване с тях ви остават лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В този ден настъпват процесите на подмладяване на организма. Употребявайте повече храна, съдържаща полезни вещества - тя ще бъде напълно усвоена.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и иновативен - най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози. Ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си.

Сънищата са важни, защото чрез тях човек може да получи истинска мъдрост.

14 лунен ден от 18:16ч на 11 октомври до 18:40ч на 12 октомври

25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Денят става за изясняване на отношенията. Ден за даване и получаване на прошка. Подходящ е за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари