Мистериозни инжектирания на жени в клубове в Испания

0
Испанската полиция разследва поредица от случаи на инжектиране на жени в нощни клубове
Испанската полиция разследва поредица от случаи на инжектиране на жени в нощни клубове

Испанската полиция разследва поредица от случаи на инжектиране на жени в нощни клубове

Испанската полиция разследва поредица от случаи на инжектиране на жени в претъпканите през лятото клубове, след подобни инциденти във Великобритания и Франция, предаде БГНЕС.

Нападенията, за които е съобщено в полицията или в социалните медии през последните няколко седмици, породиха опасения, че сексуалните хищници може да са открили алтернатива на подправянето на напитки, за да се възползват от жените.

Досега обаче не са открити следи от наркотици или други токсични продукти и не са докладвани случаи на свързано с тях сексуално насилие.

През последните няколко седмици полицията е регистрирала 23 случая в Каталуния, предимно в туристическия град Льорет де Мар и в Барселона, и 12 случая в Страната на баските.

Разказите на жертвите са сходни: жената, обикновено млада, се забавлява в клуб, когато усеща убождане с игла в ръката или крака, след което получава световъртеж или сънливост, съобщи баската полиция.

Полицията моли всички, които смятат, че са станали обект на посегателство, да отидат в здравен център възможно най-скоро и да съобщят за инцидента.

През 2021 г. във Великобритания и през тази година във Франция бяха регистрирани множество случаи на "убождане с игла".

Испания регистрира първите подобни нападения в началото на юли, по време на фестивала за бягане с бикове в Памплона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари