Мислителят учреди мозъчен тръст

3
Защо Цецку още не е арестуван, защото създава център, спонсориран и подкрепян от чужди правителства и фондации?
Защо Цецку още не е арестуван, защото създава център, спонсориран и подкрепян от чужди правителства и фондации?

НОВИНИТЕ ДНЕС, 17.09.2019 Г.

- ГОЛЯМО КЛАТЕНЕ. Премиерът-Слънце гордо обяви, че всички големи държави се клатят от рецесията, само ние като ракета вървим нагоре, имаме 3 % годишен растеж в икономиката, завод след завод откриваме, направо Територията отесня от толкова заводи. Инвеститорите с метли ги разгонваме, че ни изпотрОшиха пътищата. Гледам го, слушам го, вярва си! Да можехме и ние да повярваме. Днес отново статистика – хлябът, зеленчуци и плодове са повишили цената си с 10 %, месото – с над 7 %. Скоро се очаква петролът да повиши цената си и съответно цените на всичко отново да скочат. Ама иначе НЕ СЕ КЛАТИМ. Заровени сме до ушите на дъното и не се клатим. Клатят се тези най-отгоре!

- НЕОТРАЗИМИЯТ НОМИНИРАН. Днес Етичната комисия при ВСС се произнесе, че Гешев е върхът! Много хубав си бил. Освен това установили, че не се поддавал на натиск или изнудване. Е, тук си вярно! Той не се поддава, той си ги упражнява. Еквилибристиката с думи понякога е много забавна. Явно са решили да е той. Цацаров даже заяви, че не един път, а два пъти може да гласува за него, толкоз хубав човек бил! Само се чудя защо направо не отменят Конституцията и не установят диктатура. Една човек – един глас – една дума- един закон. Като човекът се знае кой е!

- ОМРАЗАТА КАТО ПРАВОСЪДИЕ. Борисов днес заяви, че трябва да мразим хакерите така, както мразим крадците и убийците. Странно изявление. Държавата не мрази и не обича. ТЯ РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ. А то е въз основата на закон. Не на омраза на този или онзи. Всъщност премиерът все повече се отпуска да споделя на какъв принцип управлява и държавата. Когото обича, тоест аверчетата – просперират, когото мрази – в ареста. Какво значи тук някакъв си затон? Знам, че няма откъде да го знае човек, който за компютрите му са ясни само две неща: откъде се пуска лаптопа и че покрай суперкомпютърът може да се намаже някоя комисионна, но от хакер до хакер има и разлика.

- МИСЛИТЕЛЯТ УЧРЕДИ МОЗЪЧЕН ТРЪСТ. Мозъчният гуру на ГЕРБ, Мислителят, Цветанът на мисълта, колоната на американското разузнаване на Територията, познат сред народа просто като Цецку, учреди мозъчен тръст с евро-атлантическа насоченост – „Евро-атлантически център за сигурност”. Представете Цецку като мозъчен тръст и аналитичен център. Признавам, въображението ми има някакви граници! По самите хвалби на Цецку разбираме, че центърът е подкрепен /и финансово?/ от двама американски президенти, бивши естествено, от видни американски политици, от видни евреи. И тук поставям въпросът защо Цецку още не е арестуван защото създава център, спонсориран и подкрепян от чужди правителства и фондации. Евроатлантическите ценности са само в главите на гербавите и тези на хранилка при тях. Народът си харесва БЪЛГАРСКИТЕ ЦЕННОСТИ.

- НА БАТЕ БОЙКО. Фирма пусна капачки за буркани с надпис „На бате Бойко”. Не става ясно дали точно за премиера става дума, но вече количествата са свършили. Вълко Червенков и Сталин ряпа да ядат пред Борисов относно култа към личността. Там, където Червенков е свършил, оттам Борисов започва. Дори съм жив свидетел, че Тодор Живков го споменаваха по медиите поне десет пъти по-рядко, отколкото Борисов. Днес денят ни започва с мутрата, продължава с мутрата, изпълняваме изг...те на мутрата, слушаме мутрата, гледаме мутрата, върли фенове и фенки са на списък да тролят срещу враговете му и да му се възхищават мазно и да си правят фотки с него. Чудя се дали някой ще предложи да му се изгради мавзолей?!? Да го напълнят със слама и верни фенки да ронят сълзи над него!?! А след това, като вземем властта, да го взривим мавзолея, за да бъде и народът доволен?

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари