Мислете за българите в Украйна! Над 500 000 човека!

0
А към нашата власт: Кирчо, стига сълзливи евроатлантически изявления
А към нашата власт: Кирчо, стига сълзливи евроатлантически изявления Снимка: БТА

Путин призна Донецк и Луганск за държави и дано това е краят, а не началото на военната ескалация

Но прави впечатление в многословното му обръщение, че обяви държавата Украйна и украинците за измислица на болшевиките. Браво, Вова, браво Путин! Само частично си прав, защото народът особено в Западна Украйна отдавна се е декларирал за нещо различно от "московитите", но прегледа на безумните решения на съветския режим в духа на сталиновата концепция по националния въпрос, трябва се довърши. Моят съвет към руския президент е да продължи с казуса Македония и сътворената от Коминтерна македонска нация. Тоя казус е чист - преди решението не е имало нито държава, нито македонци, нито някой край Вардара се е чувствал друг освен българин. Така се надявам да Русия да спре с авантажите в полза на македонизма, които се народиха много напоследък.

А към нашата власт: Кирчо, стига сълзливи евроатлантически изявления, МИСЛЕТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ В УКРАЙНА! Над 500000 човека! Със смесените бракове, може би, милион.

Искайте от ЕС пари за бежански лагери, започнете кампания сред тях да си ги приберем. Издайте им "карта българин", с която да могат свободно да влизат в страната ни, живеят и работят тук. Така хем ще помогнем на еднородни братя, хем ще спасим държавата от демографския колапс.

Искрен Веселинов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Петър Василев
    Искрене, ти докато можеше да пееш от последното стъпало в хора, къде беше бе Искренее? Защо сега умуваш, когато "словото" ти пропада в канала преди да е излязло от устата ти? Каквото и да изречеш - все тая! тоя път пак не си от печелившата партия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари