Мис Тигрова се изповяда: Изнасилиха ме!

3

Изоставен любовник е нападнал, пребил и изнасилил известната фейсбук знаменитост Мис Тигрова.

Това разкрива самата тя в драматичен разказ от профила си във Фейсбук, информира БЛИЦ.

Не е ясно защо, но не е извикала полиция. Твърди, че се е решила да разкаже всичко, за да предпази и други, които имат контакт с този мъж - Цецо Станчев, когото тя пък нарича "Цецо Боклука".

Ето и разказа на Мис Тигрова, който публикуваме без редакторска намеса (Предупреждаваме ви, че в текста има нецензурни изрази):

"На 28 срещу 29 май (събота срещу неделя) отидох както винаги на работа в бара. Още вечерта точно в 00:17 Цецо ми писа на Вайбъра, с думите „еб*ш ли се“ , след известно време като не му отговорих продължи с „а, Мая?“.
 
Не веднъж  съм се опитвала да го игнорирам и този път не му отговорих цялата нощ, но знаех какво ще стане сутринта, знаех, че ще ми звъни. Прибрах се, както винаги сутринта и преди да си легна изключих звука на телефона и изключих домофона за да не го чувам, но забравих да включа Сота. Легнах си и към 8:53 ам чух домофона да звъни веднъж (той звъни, когато е изключен само веднъж) и разбрах, че Цецо е на звънеца. Продължих да си спя и се радвах, че съм се подготвила предварително.
 
Не знам след колко време, чух звънеца на входната врата на апартамента и тогава ми стана ясно, че някой е минал през входа и му е отворил. Реших да не му отварям, той звъня много настоятелно много време, ако помните клипа който бях качила. Опитах се да си сложа тапи за уши, но не успях и просто чаках да спре и да си тръгне, да се откаже. Той спря за 5 минути и после пак продължи да ми звъни без да пуска звънеца и с това не ме накара да стана, защото би трябвало да е разбрал, че не съм там. След един час звънене, аз се чудих какво да направя, писах на жена му на смс и и казах, че мъжа и е пред вратата ми, нямам думи каква безотговорна жена.
 
Както си бях в леглото и звънецът спря да звъни, помислих, че се е отказал и си е тръгнал, но преди да се зарадвам, видях една сянка пред прозореца на терасата ми, която надничаше в спалнята ми, това беше Цецо. Няма да ви казвам колко се уплаших, отначало реших, че е влезнал през вратата, но не бях чула нищо и докато се усетя чух как вратата на терасата се отваря.
 
Замръзнах в леглото и се направих на заспала след което първата работа на Цецо беше да провери дали съм там и влезе в спалнята ми. Видя ме, че съм със затворени очи, аз направо треперех и остави вратата отворена, отиде в хола и си сипа на самообслужване едно уиски.
 
Аз не можех да повярвам какво ми се случва, но станах и отидох в хола, попитах го как е влезнал в дома ми. Бях толкова изненадана, че не помня отговора. Явно той не е очаквал да бъда там и съм го видяла в (грозна) светлина в която не съм предполагала, че може да бъде.
 
Не съм предполагала, че той е от тези хора, които влизат нощем по къщите и после се показват с лъскави автомобили. Но тези пари носят нещастие, никой който практикува това не е щастлив и няма да бъде, той е живия пример за това.
 
С това пред мен се разкри грозното, но истинско лице на Цецо Боклука. След като влезе в апартамента ми въпреки, че не го бях пуснала, той беше там с ясна цел, да получи секс. Аз нямаше как да го изгоня сама и не мога да кажа, че съм му дала секс чисто доброволно.
 
Тъй като той беше много пиян и надрусан по едно време заспа на моята спалня и аз видях, че телефона му е без код. Разгледах го и какво да видя, два разговора, единия по Вайбъра от жена му, която му казва нещо свързано с това че и писах и втори разговор във фейсбук  месинджъра с някакво момиче на име Conka Kostadinova . Видях, че са се виждали и са правили секс не веднъж, той и казва „ела в ПМ“, следващия път „ела в Планет“, нарича я с имена, тя му казва“ ще увеличиме секса от 2 на 3 мин“.
 
Аз побеснях и при така стеклите се обстоятелства отидох в спалнята и му казах да се облича и да се маха веднага. Замерих го с телефона и с неговите парцали, и му казах „ти с кой си се еб*л бе боклук, виж си телефона“.
 
След което той стана и почна да ми бие шамари, аз му казах да спре и нямаше какво повече да направя. Бях се разплакала още когато му видях разговора от яд и от разочарование. Не можех да го изгоня, взех си едно одеяло и отидох в другата стая да си плача сама. Той и там дойде.
 
Отначало почна да ме целува, но после почна да ме обарва по дупето и гърдите, аз му казах да ме пипа и продължавах да плача. Той искаше да прави секс докато бях в това състояние аз му казах да не ме пипа, но той ме съблече насила и ми го вкара.
 
Тогава разбрах, че Цецо има сексуално отклонение. Както на някои жени им харесва да ги бият по време на секс. Той знаеше, че аз страдам, но това му харесваше и искаше да ми е гадно още. И така Цецо си тръгна доброволно към 20:00 вечерта. Следващият път (дано няма такъв) ще викам Полиция.
"

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари