Мис Силикон: Най-добрият ми секс е на дърво в гората

0
Мис Силикон 2013 Джулиана Гани събира колежки за гол протест срещу вдигането на винетките
Мис Силикон 2013 Джулиана Гани събира колежки за гол протест срещу вдигането на винетките

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани събира колежки за гол протест срещу вдигането на винетките.

Тя се впусна в ново поприще и ще организира конкурс за красота. Първият ще бъде на 18 декември в Пловдив, а след това иска да го представи в още няколко градове в България.

За първи път пред репортер на “ШОУ” тя разкрива какви операции има и колко пари има вложени във външността си.

- Джулиана, какъв е този гол протест, който искате да организирате срещу повишаването цените на винетките?
- „Гол” е малко пресилено казано. Нарекохме го така, за да може да привлече повече внимание. Ако беше наистина гол, то на политиците щеше да им хареса и да почнат да вдигат цените на всичко. Няма да е наистина гол, но ще има такъв протест. Надявам се да събера повече момичета от моя бранш.

И то не само такива на моите години, но и такива с деца, защото няма нищо лошо.

Ние искаме да протестираме за вдигането на цените – сега ще е срещу винетките, другата седмица ще е за нещо друго. Заплатите си стоят едни и същи, а всичко останало поскъпва. Аз самата не съм шофьор, но се надявам скоро да стана. Нека се вдигат цените, но на нещо, което е оправдано. Пътищата ни са под всякаква критика и не е правдоподобно да вдигат цените на винетките.

- Тези дни стана ясно, че сте се захванали с организирането на някакви конкурси за красота...?
- На мен постоянно ми идват нови идеи. Скоро ще създам моя линия за бижута. Всяка една миска прави линия за дрехи, а аз да съм по-различна – линия за бижута (усмихва се). А относно конкурсите, аз самата имам много спечелени вече и си казах, че трябва да видя какво е и от другата страна.

Разбрах, че да си организатор е много отговорна, тежка задача. Идеята ми дойде спонтанно, просто исках да пробвам нещо различно за мен.

Името на конкурса е „Miss beauty”, взаимствах го от едно детско филмче – „Красавицата и звярът”, от английското му заглавие. Не ми изглежда пошло, или поне аз така си мисля. Надявам се да си наложа името на конкурса, януари вече имам заявка да го правя в един град, после март - април в София.

- Има ли кандидатки? Какви са те и на какво залагате?
- Събрала съм вече 10 момичета след строг кастинг под мое наблюдение. Важна беше не само красотата, а и всяка да се занимава с него различно – едната рисува, друга пее и т. н. Между 19 и 24 години са. Конкурсът не е купен, не е платен или нагласен. Естествено, вече ми предлагаха пари за първо място, че дори и за второ и трето. Но аз като един млад организатор, който иска да се наложи, твърдо отхвърлям тези оферти.

- Колко върви първото място на един такъв конкурс?
- На мен ми предлагаха за първо място 3000 и 4000 лв., всеки според възможностите си. За второ и трето място съответно по-малко, защото всеки помни първата. Не мисля да започвам по този начин, защото ще ми тръгне такова име и слава. Не искам хората да ме наричат подкупна, затова всичко си е честно. В журито ще бъдат около 14 души.

Поканила съм Киро Скалата, Джина Стоева, Бони, няколко журналисти и специалисти. В самия конкурс ще участва и едно отскоро познато лице – Силвия Юрукова от последния сезон на „Биг брадър”. Тя е малко скандален образ и се надявам да не ми извърти някой номер на самия конкурс – да не дойде, или пък да вземе да се напие. Но аз ще съм строг организатор и мисля да вкарам всички в ред.

- Не се ли пренасити пазарът вече с подобни конкурси?
- И това е истина, но аз не очаквам моят конкурс да придобие чак такава слава, че да е „уау”. Но е нещо ново и различно за мен, харесва ми и ме удовлетворява. Не ме интересува какво ще кажат хората, те винаги казват нещо. По-добре да вършиш нещо, отколкото само да седиш и да говориш.

- Това значи ли, че сте се отказали от „Babylon show” и сте загърбили танцувалната кариера?
- Вече не искам да имам нищо общо с този балет. Наистина аз оттам тръгнах, пазя много хубави спомени, но на този етап не ми е на нивото. Ако продължа да танцувам по някакъв начин, то ще е самостоятелно като гост-изпълнител на някое шоу. Много хора ме познават, аз също имам контакти по заведенията и не мисля, че ще ми е проблем, ако го реша. Но в момента не съм на такава вълна.

- Доста пари са вложени във визията ми – около 30 000 лв. Пак не е много (смее се). Засега имам само уста, хиалурон, както и два пъти съм си правила гърдите. Последният път беше преди месец и половина. Уголемих си гърдите от 400 на 600 кубика. Това ще рече, че имам килограм и двеста силикон в гърдите. Не обещавам, че няма да си правя и нещо друго. Бях се замислила за носа и дупето, но в бъдеще ще взема решението. Да не станат все пак много операциите и татуировките. Нека всичко е по много, но да не се прекалява.

- Момичета като вас получават непрекъснато неприлични предложения. Можете ли да издадете някои? Свалят ли ви популярни мъже?
- Неприлични предложения има много, особено на танцувалните участия. На конкурсите или други мероприятия мъжете са по-културни. Но като стане въпрос за танци, е нещо страшно. Наскоро бях на частно парти и танцувахме на рожденика.

Изведнъж той ми даде някакви пари и поиска да му направя стриптийз. И нали съм си устата, врътнах му един скандал и му казах, че не съм в стриптийз бар, дошла съм да танцувам културно.

Тогава той ми показа моята колежка зад мен, която си беше свалила горнището и се раздаваше на макс. Направо готова да му скочи за пари, че и без пари. Казах му, парите, които ми предлага, да ги даде на колежката ми, явно повече заслужава. И той ми отвърна, че момичето знае за какво е дошло тук, а аз ще си ходя гладна. На мен просто ми падна пердето и си казах, че това не е за мен.

Разбирам от свалка, ама когато е пошло, селско и грубо – няма смисъл. Не само че не те впечатлява, а те отблъсква, става ти противно.

Предложения от футболисти, политици и други светски персони съм имала. Известно време ме преследваше футболистът Мартин Камбуров.

Идваше на участия да ме гледа, и по телефона беше доста настоятелен. Но аз съм обвързана, семейна и държа на приятеля си, затова не му обърнах никакво внимание. В интерес на истината на мен пари не ми е предлагал, само вечери, шопинг, които пак са свързани с пари. Но директно в очите да ми изпльоска някаква цена – не. По-скоро го удряше на ухажване, но след половин година преследване се отказа.

Такива винаги е имало и ще продължава да има. Мъжете над 40 изперкват, те обичат млади и известни момичета. Имат нужда да си задоволяват мъжкото его и в нашите среди това е нещо нормално. Яд ме е, че ни слагат под общ знаменател. Кажеш ли миска или танцьорка, всички са на еднакво мнение. Повечето момичета са такива, но си има и изключенията. Това си е личен избор. А политици и бизнесмени, които предлагат пари, винаги ще ги има. Те могат да те спечелят само с това. Не искам да ме печелят с пари, а с харизма, любов и чувство за такт, а подаръците и парите са допълнителен бонус (смее се).

- Кое е най-нестандартното място, на което сте правили секс?
- Ти сега ме заби! Асансьор и кола не се считат вече за нестандартни, в днешно време това е нормално. Правила съм секс в гората на дърво, беше много хубаво. Най-извратените неща ще си ги запазя за себе си, защото ако си разкрия извратените фантазии или постижения, предложенията ми ще се увеличат и няма да има отърване (смее се). Но повярвай ми, не съм от най-скромните. Но не съм фен на груповия секс, обичам мъжът да си е само за мен и двамата да си се радваме (смее се).

- Какво ви е мнението за новата Мис България Марина Войкова, която породи смесени чувства сред хората?
- Лично на мен не ми харесва, не е мой тип визуално. Не я познавам иначе, не сме се засичали по събития. Според мен нищо няма да направи с тази корона. Важно е след това какво ще направиш и как ще развиеш това, което ти е дадено в ръцете. Тя нашумя за седмица и това е. Убедена съм, че този конкурс е платен. Дори аз самата съм искала да участвам и са ми го казвали в лицето, че всичко е платено.

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари