"Мис Русе 2017" влезе в рекордите на "Гинес"

4
Габриела Великова участва в най-масовото модно дефиле в света
Габриела Великова участва в най-масовото модно дефиле в света

Наша миска вече е в "Гинес".

Габриела Великова участва в най-масовото модно дефиле в света с манекени от различни националности, което със своите 420 модела официално бе вписано в книгата на рекордите.

Носителката на титлата "Мис Русе 2017" е единствената българка, избрана да участва в престижното дефиле в испанската столица Мадрид. Събитието бе на 8 февруари, месец преди у нас да бъде обявено извънредно положение, а Испания да се окаже една от най-заразените страни в света с коронавирус.

"Бях поканена по време на обучението ми в Испания. На моето дефиле бях с националния трибагреник, като горд представител на нашата нация. Много съм щастлива", заяви пред вестник "България днес" Габриела.

След връщането си от Мадрид, Великова е в родното Русе. Здрава е и не се безпокои от коронавируса. 

"Уча дистанционно от вкъщи, тази година ми предстои дипломиране. Завършвам "Логистика" във Варненския икономически университет, а след това обмислям магистратура в София", сподели още Габриела и добави, че е започнала уроци по испански по време на извънредното положение.

Мис Русе не губи време вкъщи и тренира всяка сутрин. Превърнала е дома си в домашен фитнес и започва деня си с клекове, коремни преси и каране на колело.

"Готвя си здравословни ястия и развивам кулинарните си умения. Старя се да запълвам времето максимално и да мисля позитивно", сподели тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари