"Мис България" си резна носа

0
Процедурата е извършена в клиника за пластична хирургия в близост до „Пирогов“
Процедурата е извършена в клиника за пластична хирургия в близост до „Пирогов“

Скандалната носителка на титлата „Мис България 2017“ Тамара Георгиева си резна носа, с който си спечели всички негативни коментари, след като грабна короната за най-красивата българка. 

Тя се подложила на ринопластика, която според запознати струва 5 хиляди лева.

Процедурата е извършена в клиника за пластична хирургия в близост до „Пирогов“. Заради обонятелния си орган Тамара бе масово оплюта и дори и бяха залепени етикети като „Баба Яга“ и „акула“.

Макар тогава тя смело да заяви, че се харесва и няма намерение да си оперира носа, с днешна дата миската вече е с нов нос. Според запознати след всичките злобни коментари Тамара е паднала духом и доста занижила самочувствието си, което след победата хвърчеше в небесата.

За да възвърне отново вярата във външния си вид, миската била крайно решена да сложи край на комплекса с носа и броила хилядарки на специалист, за да я направи идеална, пише в. „Телеграф“. Везната в полза на ринопластиката наклонила и препоръката на Жени Калканджиева. Най-известната ни носителка на титлата „Мис България“ заяви, че ако Тамара има намерение да се занимава с мода, то задължително трябва да си оперира носа.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари