Жена твърди, че е обезобразена след ринопластика: Уча се наново да дишам

0
Младата жена твърди, че получава не само естетически проблем, а и здравословен.
Младата жена твърди, че получава не само естетически проблем, а и здравословен.

Жена твърди, че е обезобразена след ринопластика

След 2 операции, се налага да отрежат част от реброто ѝ, за да възстановят носа ѝ. Жената обвинява лекари от столична клиника по естетична хирургия. От там обаче, отричат да са ѝ причинили вреди, предава репортаж на Bulgaria On Air

На 13 януари 2020 г. Светла Петрова се подлага на ринопластика. Оперират носа ѝ в столична клиника за естетична хирургия. След като свалят бинтовете обаче, пациентката не остава доволна.

"Минава време, носът ми пада, една огромна гърбица, каквато не съм имала преди операцията", сподели тя.

Светла настоява клиниката да възстанови сумата за операцията, но ѝ връщат само 2 000 лв. от общо 7000 лв., и предлагат да направят ревизия на операцията. Тя се съгласява. Резултатът пак не я задоволява. Този път обаче младата жена твърди, че получава не само естетически проблем, а и здравословен.

"Уча се наново да дишам, тъй като носът ми освен че беше обезобразен, той беше и нефункциониращ", допълни Светла Петрова.

След втората операция, Светла решава да търси решение в клиника в Турция. Там установяват, че хрущялът ѝ е раздробен и се налага да вземат част от реброто ѝ, за да оформят на практика нов нос.

асаеше  се за некроза на кожата и сепсис на лицето", категорична е тя.

Светла твърди, че за нито една от интервенциите не е получила документи, както и касови бележки. Адвокатите на доктора, извършил операциите обаче, заявиха, че тя разпространява неверни твърдения, и че е подписала 7 страница информирано съгласие за стандартните рискове при ринопластика.

"Радвам се, че дамата в момента изглежда така, както е очаквала, но не считаме, че към онзи момент за нея са настъпили вреди, които тя не е очаквала. Дамата твърди, че не е получила медицинската си документация, което най-вероятно означава, че тя не се е явявала в последващ момент, в който да бъде преглеждана и срещу което да получи документ", коментира адвокат Надежда Славчева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Eeeee
    Майка й ли я прати там да се реже с длетото ?!
  • 4
    1
    Касапин
    Да дойде коврата да и изправя нослето с един прав в тъпата мутра,да не съм я карал на сила да си прави зурлата,че е тръгнала да реве по медиите Народа е казал -гъз глава затрива!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари