„Мис България“ заприлича на Робокоп

0

Звезделина Иванова е заприличала на робокоп.

Освен, че лицето ѝ е плод на въображението на някой пластичен хирург, тялото ѝ е заприличало като съставено от сглобяеми части от детски конструктор, пише HotArena.

Участничката в конкурса „Мис България 2013“ се е отдала на сладък живот. През по-голямата част от времето си брюнетката стои в южната ни съседка Гърция, където общо взето не прави нищо. В светските среди у нас се шушука, че в чуждата държава Звезди е омаяла главата на състоятелен грък, който пилее пари на поразия по нея.

Мадамата обаче редовно отскача сама до България, където обикаля нощни клубове изцяло в женска компания. Миската облича най-късите поли или рокли, за да привлича младоци, на които изобщо не разказва за подвизите си в Гърция. Дори се коментира, че се е венчала за чужденеца, тъй като е прибавила към името си фамилията „Либерис“.

Звезделина напоследък се е запалила по фитнеса и фигурата й е досущ като на някоя културистка, която обаче не се храни. Иванова е направила релеф, който изглежда потресаващо и създаващ илюзията, че аха ще се разглоби.

Чернокосата бръмчалка е отъпкала леглата на баджанаците и по друга линия – Валери Божинов и Николай Михайлов. Миската сама беше се похвалила със снимки, които доказват къде преспива, но изглежда се е усетила и в момента те не съществуват в профила й.

Източник: HotArena.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари