И все пак - Мис България 2015 връща короната!

0
Eротичният модел Марина Войкова до дни ще се сбогува с титлата „Mиc Бългapия 2015” заради сĸaндaлните си гoли cнимĸи в интернет
Eротичният модел Марина Войкова до дни ще се сбогува с титлата „Mиc Бългapия 2015” заради сĸaндaлните си гoли cнимĸи в интернет

Eротичният модел от гр. Елин Пелин Марина Войкова до дни ще се сбогува с титлата „Mиc Бългapия 2015” заради сĸaндaлните си гoли cнимĸи в интернет – България е правова държава, с активно гражданско общество!

Всички участнички в опорочения конкурс незабавно да сезират водещите български и международни женски правозащитни организации за безумното нарушаване на регламента на състезанието за избор на най-красива българка, препоръчват от Християнско сдружение „Православна младеж – Св. Петка Търновска”

На участничките в конкурса „Mиc Бългapия” им е забранено да са имали в миналото си каквито и да е изяви в еротични фотосесии – преди време именно за подобни голи снимки в студиото на известния фотограф Енчо Найденов и „Мис България 2002” Теодора Бургазлиева се прости с короната си, припомнят отново от православното сдружение и обещават да се обърнат официално за съдействие и подкрепа в близките дни и към водещите български и международни женски правозащитни организации, които, без съмнение, ще осъдят остро случилото се на т.нар. „конкурс” за красота  „Mиc Бългapия – 2015”.

Ще изпратим официални писма и мейли за грандиозния скандал до Националната комисия за работа с жените, младежите, децата и семейството към Конфедерация на независимите синдикати в България (КНСБ), до Организация на жените към Международната световна профсъюзна организация, както и до водещи женски и правозащитни организации като Фонд за развитие за жените към ООН, Фондация “Асоциация Анимус”, Български център за джендър изследвания, Алианс за защита срещу домашно насилие, Женски алианс за развитие, Български адвокати за права на човека, "Без насилие", Фондация "Ресурсен център Билитис", Българска платформа към европейско женско лоби и до други авторитетни неправителствени организации, обещават от  Християнско сдружение „Православна младеж – Св. Петка Търновска”. 

Призоваваме и всички останали участнички в скандално опорочения конкурс да ни подкрепят и също да сезират нашите и международните женски правозащитни  организации за ужасяващото нарушаване на регламента на „Mиc Бългapия – 2015” с връчването на короната на един еротичен модел, голите и актови снимки на която буквално са заляли интернет, апелират от християнското сдружение. Очакваме също така еротичната моделка Марина Николаева Войкова да разкаже на всички любопитни подробности и за разсъблечените си фотосесии и пред фотографа Атакан Узун  /Atakan Uzun/, който отдавна работи за нейната агенция и снима по евино облекло десетки български момичета, апелират от Християнско сдружение  „Православна младеж – Св. Петка Търновска”.

Много сме притеснени и от чутото в медийните и телевизионните изяви на г-ца Марина Войкова от последните дни – моделката най-чистосърдечно си призна, че е позирала всъщност за въпросните разсъблечени и актови снимки пред фотографа Енчо Найденов с голямо притеснение и съвсем не по своя воля, а по изричното настояване на шефовете на нейната модна агенция, защото такива, по нейни думи, били правилата на играта в модния бранш, отбелязват от християнското младежко сдружение. Това нейно искрено и чистосърдечно признание не може да не ни разтревожи и обезпокои – подтикването, принуждаването на млади момичета към това да се снимат в изключително предизвикателни пози и без дрехи едва ли е продиктувано само и единствено от желанието да се рекламира ефектно една или друга елитна модна марка или нова модна колекция, изтъкват от Сдружение „Православна младеж – Св. Петка Търновска”.

В тази връзка нека не забравяме, че от няколко години насам медиите редовно ни информират и за хода на разследването срещу собственик на една небезизвестна българска модна агенция, за когото имаше данни, че е подтиквал момичета от каталога на фирмата си да упражняват не само манекенската професия, но успоредно с това често им се е налагало да практикуват срещу съответното заплащане и най-древния занаят в света, посочват в заключение от Сдружение „Православна младеж – Св. Петка Търновска”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари