"Мис 10 000 преференции" пита Демерджиев за купени гласове от опонент

0
Славена Точева иска проверка на почти тройно по-слабия индивидуален вот за Стела Николова
Славена Точева иска проверка на почти тройно по-слабия индивидуален вот за Стела Николова

Славена Точева иска проверка на почти тройно по-слабия индивидуален вот за Стела Николова

Чутовен сюжет завихри примата на преференциите Славена Точева. Депутатката от ГЕРБ сътвори въпрос до вицепремиера и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев срещу колежката си и опонент от варненския избирателен район Стела Николова (ПП-ДБ) - дали са налични сигнали за зависимости и обвързаности на Николова с местния бизнес и как е финансирала последната си предизборна кампания. Повод са многото преференции, които тя получила, пише СЕГА.

Така Точева, която от април 2021 г. до април 2023 г. увеличи преференциите от около 6000 до 10 155, съответно изкатери от 25-тото място до челните позиции листата на ГЕРБ, атакува Николова, чийто най-добър резултат е 5600 лични предпочитания (юли 2021 г.; на последния вот получи 3862). В допълнение - Николова години преди да влезе в политиката бе популярен граждански активист с многобройни каузи във Варна. А Точева бе напълно неизвестна, но се прочу именно с преференциалните триумфи. Традиционно за нея гласуват хора от селата - очевидно много я харесват. Всичко това обаче е доста подозрително не само за безпристрастните наблюдатели, а и за разследващите органи - срещу Точева се водят поне три производства за купуване на гласове, разпитвани са замесени хора и т.н.

Точева и Николова често се захапват задочно в социалните мрежи. Николова бе поискала оставката на Демерджиев за бездействие около Точева. А сега получи контраатака. Във въпроса на Точева може да се забележи и злъч по детински - твърди, че в родното си село Царевци Николова получила едва три преференции.

"Щом броят на моите преференции се смята за съмнителен, то е редно и тези, получени от лицето Стела Николова, също да бъдат проверени", пише тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Наталия Кобилкина
    На това му се казва две "К" да си мерят двете "П".
  • 5
    3
    Дора Петрова
    Не обиждате приятелката на д-р Костадин Костадинов, мадам-масон Славена Точева от "Малта"!
  • 7
    2
    Българин
    Да ти го набивам надълбоко докато се празня разпоебана курво!
  • 8
    1
    Дора Петрова
    Славена Точева е мадам-мисис, а не мис 😡
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари