Славена Точева от ГЕРБ е рекордьор по преференции

0
Водачът на листата Даниел Митов е с 4339 преференциални вота, а вторият Красен Кралев - с 2996
Водачът на листата Даниел Митов е с 4339 преференциални вота, а вторият Красен Кралев - с 2996 Снимка: Фейсбук

Водачът на листата Даниел Митов е с 4339, а вторият Красен Кралев - с 2996

Варненската прима на ГЕРБ Славена Точева продължава да превзема преференциалните върхове. Сега тя спечели 10 155 лични предпочитания. Водачът Даниел Митов е с 4339, а вторият Красен Кралев - с 2996. Точева бе трета. На 2 октомври 2022 г. тя спечели 7306 преференции, а звездата ѝ изгря през април 2021 г., когато с над 6000 от 25-то място финишира втора. До ден днешен липсва правдоподобно официално обяснение за неудържимия възход на неизвестната довчера млада дама, отбелязва вестник СЕГА.

Стефан Апостолов отново е ударник в Благоевград. Събрал е 7033 преференции. Футболният съдия, син на кмета на Симитли Апостол Апостолов, традиционно се кандидатира като последен в листата на ГЕРБ и я пренарежда. Към две трети от вота за него е подаден хартиено.

Интересни данни има и в Пазарджик Бившият областен управител Стефан Мирев с 5212 лични гласа се изстрелва напред в листата на ГЕРБ. Зад него публично застана община Септември, ръководена от известната фамилия Рачеви (съпругата стана кмет, след като съпругът имаше проблеми с правосъдието):

С 5075 преференции в Пловдив - град Манол Пейков се придвижва нагоре в листата на ПП - ДБ. Той заемаше седма позиция. От същото място във варненската листа на коалицията Стела Николова "разджурка" подреждането. Тя събра 3862 предпочитания и "почти е сигурно (нейни думи в социалните мрежи), че получава мандат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ...
    Пряк пример, че похотта пребива всичко останало у нас. И че Българина мисли повече с тъпата си пишка и шкембето си отколкото с главата си. Голям позор.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари