Мирен протест в подкрепа на Украйна се проведе в Русе

2
Втората годишнина от началото на войната в Украйна бе отбелязана и от Областната администрация, която спусна украински флаг
Втората годишнина от началото на войната в Украйна бе отбелязана и от Областната администрация, която спусна украински флаг Снимка: Ася Пенчева / БНР

Втората годишнина от началото на войната в Украйна бе отбелязана и от Областната администрация, която спусна украински флаг

Мирен митинг в подкрепа на Украйна се проведе в Русе. Заедно бяха украински граждани, българи и руснаци, избягали от режима в Русия, предаде БНР.

Втората годишнина от началото на войната в Украйна бе отбелязана, както от Областната администрация, която спусна в знак на съпричастност украински флаг, така и от гражданите.

"Войната е по-близо, отколкото си мислите. Това е опасност, защото не знаем къде спира пътят", коментира протестиращ.

Мракобесие, най общо казано, добави друг и уточни, че това е пропагандата на Путин и промива мозъците на хората.

Други протестиращи смятат, че дезинформацията идва главно от социалните мрежи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    20
    Онзи
    Знаете ли ,какъв е символът на това в една крепост (община ) да се развее флагът на чужда държава ? Че тази крепост ( община ) е превзета ! Така е от ,както свят - светува ! Това се отнася и за държавата - позволява ли тя да се вее чуждо знаме пред всички сгради олицетворяващи държавата ? Позволява ! Тогава ,каква е тази държава ? Превзета и окупирна ! Огледайте се ,какви знамена се веят пред всички наши институции и общини ? На ЕС и Украйна !!! . Който може да мисли сам ще се сети ,какви сме в момента ! Останалите-едноклетъчни организми могат да продължават да викат "слава Украине" !
  • -8
    19
    да
    Как не измряхте активните борци и боркини бе, да ви еба майката комунистска. То вие и да измрете -децата ви са по-прости и от вас русофилистични гнусни утайки.
  • 6
    18
    Аз
    Знаех си, че и в Русе има фашаги...
  • 10
    17
    до 12
    Те това им е смисъла на животеца, да защитават господарите си!
  • 19
    16
    Боже, Боже
    "Кой" точно е областната администрация, че да спуска знамена на чужда държава от прозорците си? Ако аз спусна от балкона си знаме на хизбула /примерно/, колко време ще им трябва да ме арестуват? Е, ако спусна знаме на "Еконт" може и за отнеса някоя кинта. Нали Пенчева, нали?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари