Министърът на труда идва в Русе

0
Георги Гьоков ще провери дейността на мобилния екип на Агенцията по заетостта – Русе на ГКПП „Дунав мост“
Георги Гьоков ще провери дейността на мобилния екип на Агенцията по заетостта – Русе на ГКПП „Дунав мост“ Снимка: Радослава Рашева

Министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков ще направи работно посещение в Русе утре, 18 март.

Това съобщиха от пресцентъра на социалното министерство.

В 9:45 часа той ще посети мобилния екип на Агенцията по заетостта – Русе на граничния контролно-пропускателен пункт "Дунав мост" за предоставяне на информация за възможностите за работа в България на граждани от Украйна. След това заедно с областния управител Анатоли Станев и кмета на Русе Пенчо Милков ще даде брифинг за медиите.

По-късно през деня министър Гьоков ще се срещне с кмета на Русе, а след това ще участва в Регионалния форум "Социални политики – нови възможности, нови отговорности за развитие на регионалния потенциал за екосистемни социални услуги и социални иновации", организиран от Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Boje mili
    Тези хора знаят ли какво означава "екосистемен" та ще говорят за "екосистеми социални услуги" и действително има ли в Русе такива?! Преди време имаше регионален форум на едно друго място, дали не се опитват нещо да наподобяват?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари