Министър Юлиян Попов пристига в Русе на 9 януари

0
Попов ще се срещне с гражданите, които повдигат темата за миризмите в града
Попов ще се срещне с гражданите, които повдигат темата за миризмите в града Снимка: БГНЕС

Попов ще се срещне с гражданите, които повдигат темата за миризмите в града

Министърът на околната среда и водите Юлиян Попов ще посети Русе на 9 януари 2024 г. във връзка с проблема с миризмите в града, предава БТА.

Министър Попов ще се срещне с гражданите, които повдигат темата за миризмите в града. Заедно с местната власт и другите държавни институции се търси решение на проблемите, за да се гарантира чиста околна среда за живота и здравето на русенци.

През миналия месец министърът е получил доклад от директора на РИОСВ - Русе инж. Цонка Христова, за миризмите излъчени от някои производства. В тази връзка той е планирал срещата с гражданите на Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    До реалист
    Ще си позволя да ви коригирам - не се надявайте на бързо решение. Но не спирайте да се борите, като водата, която пробива камъка, резултатите ще дойдат.
  • 0
    3
    реалист
    Не се надявайте...гледах интервюто му в неделя вечер по BTV...този човечец нищо няма да направи за Русе, измива си ръцете още отсега с установяване за миризмите от лаборатории със здравното министерство, а не с намесата на министерството на околната среда...жалко за Русе...отново не случи на читави хора...
  • 1
    2
    Дано се е сетил
    да изгони крадливата и некомпетентна бажа!
  • 7
    1
    Хм, а бе,
    Тоя човечец ... дали още ще е министър на 9 януари, а? Че нещо много им се клатят крачетата на всички от тоя сглобен от посолствоТО кабинет!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари