Минеков: Кошлуков съучаства във фирма, която трябва да бъде санкционирана по закона ”Магнитски”

0
„Надявам се да ни разкаже за неговото присъствие в TV7, за което отговаряше фалиралата КТБ и Цветан Василев, а може би и Делян Пеевски", каза професорът
„Надявам се да ни разкаже за неговото присъствие в TV7, за което отговаряше фалиралата КТБ и Цветан Василев, а може би и Делян Пеевски", каза професорът Снимка: БГНЕС / Архив

Служебният министър на културата професор Велислав Минеков смята, че директорът на Българската национална телевизия Емил Кошлуков е едно от свързаните лица по закона "Магнитски"

 На пресконференция Минеков заяви:

"Знаете за рестрикциите по отношение на асоциираните към Закона фирми. Бяха в момента, до последно 62. Тук има още една, към която трябва да има рестрикции и в нея съучаства г-н Кошлуков. Той е в ръководството, може би дори и изпълнителен директор, "Ню фрейм медия България" ЕООД. Трябва г-н Кошлуков да бъде подложен на същите мерки, както и всички останали, които са свързани с тези фирми", предава БНР.

Министърът обяви още:

„Надявам се да ни разкаже за неговото присъствие в TV7, за което отговаряше фалиралата КТБ и Цветан Василев, а може би и Делян Пеевски, но искам да знам какво прави тук името му. Искам ДАНС и всички служби да разберат какво се е случило в този период! Ще ги помоля да се задействат незабавно!“.

В отговор Емил Кошлуков излезе с позиция във Фейсбук, в която заявява, че ще предприеме всички законови действия във връзка с твърденията на професор Минеков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари