Минчо Афузов е кандидатът на БСП за кмет на Сливен

0
Афузов представи приоритетите си
Афузов представи приоритетите си Снимка: Фейсбук

Той бе подкрепен от 57 делегати на общинската конференция на партията

Минчо Афузов е номинацията на БСП - Сливен за кмет на Общината. Кандидатурата на бившия областен управител бе подкрепена от 57 делегати на общинската конференция на партията. Втори е Румен Бозуков с 28 гласа.

След подкрепата Афузов благодари на съмишлениците и съратниците си от БСП - Сливен.

Това, за което ще работя, ако бъда избран на предстоящите местни избори, е да привлека качествени хора в града. Трябва спешно да предприемем мерки за повишаване нивото на образование. Като се започне от най-битовите въпроси на ниво общежития и се стигне до планиране и привличане на стратегически инвестиции и осигуряване на работни места“, са част от приоритетите в програмата на Минчо Афузов, ако бъде избран за кмет на Сливен и представени в личната му Фейсбук страница.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари