Мили хора, искам да живея!

10
55-годишната Евелина Денева от Русе се нуждае от помощта ни
55-годишната Евелина Денева от Русе се нуждае от помощта ни

55-годишната Евелина Денева от Русе се нуждае от помощта ни, за да живее.

Животът ѝ се преобръща през 2017 година, когато е диагностицирана с тежката диагноза рак на млечната жлеза.

"Последва операция на двете гърди, много тежка химиотерапия, след това и лъчетерапия. Преживях много страдания, болки и претеснения за изхода от лечението! И уж всичко беше наред, до началото на тази година, когато започна да ми прилошава без видима причина. След направените изследвания се установиха множество метастази на всички органи от бъбреците надолу! Последва нова операция, при която бяха отстранени само двата ми яйчника и ми беше изведена колостомна торбичка. Хирурзите спряха дотук с операциите, защото не беше възможно да се отстранят всички засегнати органи и последва отново химиотерапия.

След всички опити за успешно лечение в България реших да замина в специализирана турска болница.

Преминах необходимите изследвания в Acibadem Maslak Hospital и лекарите ми назначиха химиотерапия, а след нея ще предстоят нови операции. Състоянието ми може да се влоши във всеки един момент, а на този етап никой не може да ми даде отговор защо понякога губя зрението и говора си!

Мили хора от всички кътчета на земното кълбо! Пиша ви, за да докосна сърцата ви. Тъжна съм, а трябва да съм силна! ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ, за да видя сина си пораснал и да се радвам на внуците си, както и на безкрайната любов и подкрепа на моя съпруг!", разказва г-жа Денева.

Ето какво сподели днес нейната дъщеря:

"От днес мама е вече в Турция. Средствата , които имаме ще стигнат да започнем лечението, но не и да го довършим. Без това лечение краят е ясен!!! Сега е моментът да изпълните всички новогодишни обещания за добри дела. Помогнете. Помогнете на моята майка. Тези от вас , които я познават знаят колко прекрасен човек е тя. А на тези от вас ,които не знаят ще разкажа. Тя е борец. Та е на 55 години, има 3 внучета, които да се радва. Има син, който от тази година ще е студент и има нужда от нея. Има работа за която, не просто умира, а гори. Тя е жива, винаги усмихната и с добра дума на уста за всеки. Тя е онзи човек, който когато го познавате се чудите как успява да жонглира с всичко и да е винаги толкова положителен. И да тя е моята майка с главно М. За това моля ви помогнете, ако не можете с превод, то поне споделете. Разкажете на приятелите си. Тя ИСКА И ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕ"

Дарителската сметка в Райфайзен:

BG36RZBB91551418618410

BIC:RZBBBGSF

Титуляр Евелина Рашкова Денева

Или чрез платформата Helpkarma

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари