Милена Влахова е новият директор на общинската дирекция „Социални и здравни дейности“

2
До сега тя заемаше поста директор на Регионалната дирекция за социално подпомагане
До сега тя заемаше поста директор на Регионалната дирекция за социално подпомагане Снимка: Община Русе

До сега тя заемаше поста директор на Регионалната дирекция за социално подпомагане

Милена Влахова е новият директор на дирекция „Социални и здравни дейности“ в Община Русе. До края на месец март т.г. тя заемаше поста директор на Регионалната дирекция за социално подпомагане, съобщиха от Община Русе.

Милена Влахова има медицинско образование и първите шест години от трудовия ѝ стаж са в сферата на здравеопазването. Възпитаник е на Бургаския свободен университет с магистратура „Социални дейности“.

От 2002 до 2004 г. работи като началник на отдел „Закрила на детето“ към дирекция „Социално подпомагане“ – Поморие. В годините преди това е заемала длъжностите социален работник в областта на социалните услуги и социален педагог в институция за деца и младежи с умствена изостаналост.

От 2006 до 2010 г. е главен експерт и социален работник в отдел „Закрила на детето“ към дирекция „Социално подпомагане“ – Русе. След този период започва работа в Сдружение „Еквилибриум“, където до 2018 г. заема последователно длъжностите ръководител на Центъра за обществена подкрепа и директор на Комплекса за социални услуги за деца и семейства. Участвала е като консултант, супервизор и обучител в националните проекти, свързани с деинституционализацията на децата, развитие на приемната грижа и иновативни социални услуги.

От средата на 2018 г. е назначена за директор на Регионална дирекция за социално подпомагане – Русе.

Милена Влахова притежава дълъг опит, професионален капацитет и мотивация да ръководи успешно дирекция „Социални и здравни дейности“ в Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    18
    Гражданин
    До критикуващите.За граматичната грешка признавам - имате право на каквото и да е становище.Но нататък - "Обущарю,не гледай по-високо от обувките."Сега и за №17.В България всеки до девето коляно е от село.Така че,много не парадирай.Но все пак се радвам,че съм Ви жегнал,защото явно сте били по едно и също време на едно и също място.Чао общинарчета-измекярчета.
  • 0
    17
    До 15 и 16
    Неграмотникът от коментар 14 най-вероятно се е възпалил в оня част от по-долния коментар, където става дума за връщане по родните села, на когото не му харесва русенската Община. Разпознал се е, а и ник-нейм като "гражданин" издава дълбоки селяндурски комплекси.
  • 3
    16
    Тоя 14 баси неграмотния
    Колкото по-неграмотен и смръдлив, толкоз по голямо самочувствие и пискливост.
  • 1
    15
    до 14
    Какво е ултиматОм, бе "гражданино? Бъкано е от правописни грешки, а и начинът на изразяване не предполага да си интелигентен.:) Какво е ментор, бе интелектуалец? :))) Нищо лично. Иначе община може да се пише и с главна буква.
  • -4
    14
    Гражданин
    До 8.Вие пък кой сте менторе,та така сипете ултиматоми и закани.Общината,дето я пишете с главно "О" вероятно Ви е бащиния или ленно владение.А не може ли да натоварим на някакво превозно средство,ама по-големичко и Вашата персона и себеподобните на Вас,та да заминете за някъде.Ние с данъците,които плащаме сме работодатели на "Общината",или подобието на община,по-точно.Я карай по-кротно,та да не си разбиеш носа някъде.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари