Двама желаещи да оглавят ДГ „Чучулига“

3
Кандидатите за поста директор са Таня Тодорова и Стоян Стоянов
Кандидатите за поста директор са Таня Тодорова и Стоян Стоянов Снимка: ДГ „Чучулига“ град Русе / Facebook

Кандидатите за поста директор са Таня Тодорова и Стоян Стоянов

Двама са кандидатите за поста директор на детска градина „Чучулига“ в Русе.

Това са настоящият началник на общинския отдел „Образование“ Таня Тодорова и дългогодишният директор и зам.-директор на няколко детски градини Стоян Стоянов.

Те са допуснати до втория етап на конкурса, който ще се проведе на 5 декември. Той ще включва писмен изпит с решаване на тест и решаване на казуси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    23
    Даниела Иванова
    Кой е избран за Директор ?
  • -2
    22
    Ирена Петрова
    Така си е отдавна с конкурсите.Най-добрите печелят.Бившата шефката на тотото в Русе.И тя ми доказа,че сестра и не е за шивачка.ДГ Радост е нейното призвание.И спечели конкурса за директор убедително.Без конкуренция.А после и прословутия кандидат за Чучулига.И той беше без работа.И хоп.Спечели заместник-директорското място в Радост.Корумпиран бил.Че това него ли забравихме.Доста време мина.Е,имаше кандидат с диплома от Европа.Но за какво са ни такива.Неподкупни.Далавери не правят.Всичко е честно.Конкурси има все пак.Печели най-големият връзкар.Опс.Най-достойният.И преди и сега циркът не се променя.Това за съжаление е действителността в нашия град.
  • -6
    21
    Ирена Петрова
    Пълни глупости! Изведнъж всички започнаха да разбират от образование, медицина, бизнес. Абе гледайте си живота, бе хора! Който е по-добър, той ще спечели! Голямо плюене! Затова българите ще ви мразят по света, защото вие мразите сами себе си. Таня е по-добрия кандидат и трябва да спечели! Толкоз!
  • -7
    20
    Вечно компетентните
    Как не ви омръзна да пишете глупсости. Вървете и кажете тези неща в очите на хората. Заровили сте се в своите миши дупки и само сипете злост. Аз пък ще ви кажа следното: Таня е човек, който познавам от много време, професионалист и жена с голямо сърце. Помогнала е на токова много хора, част от които дори не са търсили нейната помощ. Прочетох, че била любовница на този и онзи. Ами като нямате какво да кажете за една жена и я наричате "лека". грозни, мръсни души!
  • 2
    19
    ГАЦО
    До коментара от Общината.Кариеризма и шуробаджанащината не е от месец,а с Пенчо от начало с назначаване на кучкар за ДОМАКИН НА Общината
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари