Бивш кадър на „Нелсен Чистота“ е новият директор на ОП „Паркстрой“

4
Николай Кънчев е бил и инспектор към отдел „Екология“ в Община Русе
Николай Кънчев е бил и инспектор към отдел „Екология“ в Община Русе Снимка: Община Русе

Николай Кънчев е бил и инспектор към отдел „Екология“ в Община Русе

Николай Кънчев е новият директор на общинското предприятие „Паркстрой“. Той заменя на поста Чана Лозева, която се оттегля от длъжност по лични причини.

Кънчев ще заема позицията до провеждането на конкурс, съобщиха от Община Русе.

Той е завършил „Екоикономика и бизнес“ в УНСС. В периода 2017-2019 г. е бил инспектор към отдел „Екология“ в Община Русе, а от 2021 до 2022 г. е част от „Нелсен Чистота“ като организатор дейности по обществена хигиена.

Николай Кънчев възнамерява да продължи добрите практики, наложени от досегашния директор, за оптимизиране работата на общинското предприятие.

Припомняме, че през тази година е предвидено значително увеличаване на броя на служителите на ОП „Паркстрой“. Разширената дейност на дружеството ще е за сметка на възлагането на външния изпълнител по обществена хигиена с цел икономия на бюджетни средства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Анонимен
    Ей едни и същи хора на различни места.В общината е най сигурно.Тоя защо не работи в частна фирма да си изкарва прехраната Ами цял живот се въртят на някакви общински длъжности?Тоя човек няма ли амбиция да се развива или в Русе хай Кайда е ангажиран само на държавна работа?
  • 3
    4
    Петър
    Още един куц кон на хранилка към Общината.
  • 2
    3
    До номер 2
    И какво предлагаш като толкова много се хвалиш, че виждаш? Хайде напиши конкретно как ги виждаш ти нещата.
  • 11
    2
    aloo
    Не виждам смисъл от дейността на това предприятие. Кой парк в Русе има вид на парк, че и да искат да се разширяват за сметка на данъкоплатеца. Постоянно падат клони на дърветата върху колите. Къде им е обследването и защо не се режат прогнилите дървета и на тяхно място да се посаждат нови? П Защо чак сега сменихте директора
  • 17
    1
    vvzxzx
    боклука на един е съкровище другиму
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари