Мика Зайкова: Дори в най-тежките години, пенсионерите не са били игнорирани на Великден

2
85% от пенсионерите наистина се нуждаят от подпомагане, не забравяйте, че около 50% от тях получават пенсии, близки до минималната пенсия, каза още Зайкова
85% от пенсионерите наистина се нуждаят от подпомагане, не забравяйте, че около 50% от тях получават пенсии, близки до минималната пенсия, каза още Зайкова Снимка: Facebook

85% от пенсионерите наистина се нуждаят от подпомагане, не забравяйте, че около 50% от тях получават пенсии, близки до минималната пенсия, каза още Зайкова

"Никога, дори в най-тежките години, българските пенсионери не са били игнорирани по време на Великденските празници. Може да е било с малко, но са били подпомогнати”. Това каза в ефира на bTV Радио финансистът Мика Зайкова, която беше кандидат за депутат от ИТН.

“85% от пенсионерите наистина се нуждаят от подпомагане, не забравяйте, че около 50% от тях получават пенсии, близки до минималната пенсия. Първото, което трябва да направят депутатите е бюджет. Второто е да обезпечат такива условия, че поне това, което идва от Европа по европрограмите и Плана за възстановяване да се изразходва ефективно. Тогава и България ще бъде в по-добра ситуация. Преодоляването на инфлацията вече не може да стане само с вдигане на основния лихвен процент, трябва работа в посока инвестиции”, допълни тя.

“Трябва да има редовно правителство. Много трагично е, че червените линии остават, защото реално погледнато голяма част от партиите имат идентични стремежи”, каза още Мика Зайкова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    До първия
    Прав си човече, затова не бива да има повече служебни правителства. Имаме нужда от РЕДОВЕН КАБИНЕТ, стабилен и отговорен. И най-рано избори може догодина, заедно с евроизборите
  • 6
    1
    Гълъб ги опапа ...
    Парите на пенсионерите бяха похарчени за изборите на 2 април. Затова тази година за Великден няма да получат добавка от 70 лева към пенсиите. Ще се наложи с голата пенсия от 467 лева да посрещнат празниците. Правителството на Гълъб умишлено изчакаха да преминат изборите и обявиха липсата на парите за великденското подпомагане на пенсионерите. Гълъб го е наредил, знаел е, но си е мълчал - искал е да излъже пенсионерите, сторил го е. И това, ако не е пладнешки правителствен обир, тогава какво е!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари