Михаил Станчев: Всяка нощ има бомбардировки в жилищните райони в Харков

0
В Запорожка област има само руска телевизия, сподели той
В Запорожка област има само руска телевизия, сподели той Видео: NOVA

В момента пише книга за ситуацията в Украйна

През деня в Харков е относително тихо, но през нощта между 10 часа вечерта и 5 часа сутринта вървят бомбардировки по жилищните райони. Тази нощ удариха около центъра. Това коментира проф. Михаил Станчев за "Твоят ден" по NOVA NEWS.

Той споделя, че при прибирането си от Харков България го е посрещнала много добре. "Предоставиха ми работа в СУ, НБУ и БАН. В момента пиша книга за ситуацията в Украйна. Съпругата ми се върна в Харков след 4 месеца. Апартаментът ни е цял, имаме ток. Хората започват да се връщат, магазините работят, но всичко е скъпо", разкри той.

По думите му в Запорожка област има само руска телевизия. "Русия контролира 100% от Крим, 95% Луганска област, 80% Херсонска, 70% Запорожка и 50% от Донецка. Почти 5 лева е един хляб, всички цени бележат ръст", разказа професорът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари