Михаил Миков: Българското правителство се оказа много слабо

1
Българското правителство съзнателно тръгва да трови българския народ
Българското правителство съзнателно тръгва да трови българския народ Снимка: Фокус

Румен Петков: Българското правителство съзнателно тръгва да трови българския народ

Българското правителство се оказа много слабо и затова трябва да му се даде сила, за да вземе правилните за страната ни решения. Няма никакви сериозни и експертни аргументи, а само политически. Това заяви бившият председател на Народното Събрание, лидер на БСП и министър на вътрешните работи Михаил Миков във Видинско, където се присъедини към протеста на зърнопроизводителите срещу решението на страната ни да вдигне забраната за внос на зърно от Украйна, предаде Фокус.

По думите на лидера на АБВ Румен Петков решението за разрешаване на вноса е престъпление спрямо български народ, защото по този начин ще допуснем до пазара си стоки, които са отглеждани по недопустим за ЕС начин.

"Българското правителство съзнателно тръгва да трови българския народ. Ударът по българските зърнопроизводители е абсолютно недопустим. Те ще протестират сега, но догодина няма да има какво да ядем. Всеки, който държи на бъдещето на децата си, трябва да се изправи до тях", бе категоричен бившият вътрешен министър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари