Медведев: Европа ще изпадне в хиперинфлация при дефолт на Русия

2
Бившият руски президент отправи критики и към ЕК
Бившият руски президент отправи критики и към ЕК Снимка: АП / БТА

Той отправи критики и към ЕК

Бившият руски президент Дмитрий Медведев предупреди Европа, че може сама да си създаде икономически проблеми вследствие на затрудненията, които създава на Русия, предаде ДПА, цитирана от БТА.

"Дефолт на Русия може да стане дефолт на Европа", каза Медведев, който понастоящем е заместник-председател на руския съвет за национална сигурност. Той обвини председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, че иска да докара неговата страна до банкрут и описа нейните действия като "тайни намерения на мазохистите от Брюксел".

Относно строгите санкции на Запада срещу Русия Медведев каза, че те може да доведат до хиперинфлация в ЕС, за което "вече няма да могат да бъдат обвинявани злите руснаци". Той предположи още, че Европа може да изпита недостиг на основни храни и че украинските бежанци ще предизвикат "вълна от насилствена престъпност" в европейските държави.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    34g34g3
    az ne haresvah rusiq dulgo vreme ama kato vidqh kolko mishki izlqzoha ot dupkite si da si davat guza na zapada i se otvratih i pochnah da haresvam rusiq... golemi ste cigani kato si mislite che zapada go ebe za vas i kakvo mislite ako shtete da napravite geiski orgii s roditelite si te nqma da vi smqtat za progresivnite geicheta za koito se mislite i da vi priemat s otvoreni obqtiq
  • -4
    1
    Мунчо
    Ей, товариш! Гледай си собствената празна паница, за ЕС не се грижи! Чукундур рашънски.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари