Медведев: Добре дошли в един нов свят, в който европейците ще плащат 2000 евро за кубик газ

0
Това заяви бившият президент и премиер на Русия в отговор на решението на Олаф Шолц за спирането на "Северен поток 2"
Това заяви бившият президент и премиер на Русия в отговор на решението на Олаф Шолц за спирането на "Северен поток 2" Снимка: БГНЕС

Той отговори на решението на Олаф Шолц за „Северен поток 2”

Бившият президент и премиер на Русия Дмитрий Медведев, който в момента е заместник-председател на националния Съвет за сигурност, се закани, че скоро европейците ще плащат висока цена на газа, предаде Нова телевизия.

Канцлерът на Германия Олаф Шолц разпореди спиране на процедурата по сертифициране на газопровода „Северен поток 2”. Добре дошли в един нов свят, в който скоро европейците ще плащат 2000 евро на кубичен метър газ!”, написа Медведев в Twitter.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -18
    2
    Munchooo ???
    Не е "свиньо", а Руската мечка, която, като те нагази ти намества кокалите и кръвта ти започва да стига до мозъка, за да му помогне да мисли...евентуално.
  • -2
    1
    Мунчо
    Кого плашиш бе, свиньо.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари