„Мечките“ грабнаха „Купата на кмета“ в турнира по мини футбол в Русе

0

За поредна година отборът на ФК „Мечките“ си тръгна с „Купата на кмета“ от едноименното градско първенство по мини футбол

Тя им беше връчена от заместник – кмета Златомира Стефанова на малките игрища на СК „Ялта“ след 35 дни игра и още 11 отбора, с които те мериха сили.

Първенството се провежда за седма поредна година, като негов организатор е председателят на ФК „Русе“ Калоян Георгиев и е с подкрепата на Програма „Спорт“ на Община Русе.

Благодаря ви, че не спирате да развивате спорта в Русе и да показвате нагледно какво е честна игра“, обърна се към участниците Златомира Стефанова. Тя също така връчи на организатора на турнира поздравителен адрес от името на кмета на Община Русе и им пожела още по-големи успехи на терена.

След 24 изиграни мача, на второ място се класира ФК „Аларма“, а бронзовите медали отидоха при ФК „Клуб 41”. С приза за феър плей си тръгна отборът ФК „Club 33”.

Купата на Кмета“ се организира от 2013 г. и победителят отива да премери сили с най-добрите отбори от страната на държавния турнир, организиран от Българската асоциация по мини футбол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари