Мечка се разхожда по улиците на Плоещ

0
Животното още не е локализирано, обявиха от жандармерията
Животното още не е локализирано, обявиха от жандармерията

Животното още не е локализирано, обявиха от жандармерията

Румънските власти са нащрек заради мечка, видяна в нощта на събота срещу неделя по улиците на град Плоещ, съобщава агенция Аджерпрес, предаде БТА.

Представители на Окръжния инспекторат на жандармерията заявиха днес за Аджерпрес, че животното не е било заловено, тъй като не е било възможно да бъде локализирано. За последно мечката е била видяна в северния район на града, близо до рафинерията Вега.

Жителите на Плоещ – град с около 200 000 души население в южната част на Румъния, бяха предупредени със съобщение по системата RO-ALERT за присъствието на животното.

Заместник-кметът на Плоещ е свикал работна група по случая, в която влизат представители на редица институции, сред които полицията и асоциацията на ловците.

Днес следобед властите отново издадоха предупреждение към жителите за присъствие на мечка в село Пъулещ, което се намира на няколко километра от Плоещ, информира още Аджерпрес. Остава неясно обаче дали това е същата мечка, която бе издирвана в града.

Аджерпрес припомня, че преди няколко години в Плоещ бе заловена една мечка.

В събота сутринта мечка бе видяна на улица в град Къмпина, който се намира на 30-ина км от Плоещ, съобщава още агенцията. Жителите на града бяха предупредени чрез системата RO-ALERT.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари